maandag 7 september 2015

Complimenten voor de Marktmeesters en Firma Post tijdens het Uit Festival 2015 Den Haag

Mijn oprechte complimenten zijn voor de marktmeesters en de medewerkers van Post Marktbedrijf tijdens het Uit Festival 2015 in Den Haag !

Ik weet dat met name Ton Schaap zich enorm heeft ingezet voor de standhouders, voorafgaande aan, tijdens de opbouw van en gedurende de evenementen afgelopen week.
Daardoor konden de vergunninghouders ondanks afsluitingen rond het Lange Voorhout wel bij hun kraam komen en wel fatsoenlijk wegrijden.
Op 6 september, de dag van het Uit Festival was Ton, met een medewerker van Post al om 06uur op de markt. De marktmeester van de dag Riad kwam even later met nog een collega.
Ik heb van geen problemen gehoord, vergunninghouders die moesten verplekken werden vriendelijk begeleid, alles werd rustig en uitvoerig toegelicht.
Een medewerker van Marktbedrijf Post heeft afgelopen donderdag zelfs zonder zich boos te uiten, kramen opgebouwd die door een vergunninghouder opzettelijk omver waren gereden.
Chapeau.


Natuurlijk blijven we boos om andere zaken; schorsingen, boetes, extra betalen voor het innemen van een lege kraam, willekeur, angst voor bepaalde vergunninghouders, braderie aanbod i.p.v. antiek, groothandels die kramen vullen met nep antiek, geen dagvergunningen om lege plekken op te vullen, gedwongen herindeling, geen markt op 13 september, 
een totale verplaatsing van de markt, en ....
een gemeente ambtenaar, van het hoger kader, die zich tegenover andere ambtenaren of politici, op het Lange Voorhout, ja daar, heeft uitgesproken de Antiek- en Boekenmarkt weg te willen hebben. 
Een getuige wordt binnenkort gehoord.
Ik zal hierover verslag doen.


tekst: Marx Warmerdam
foto: Max van LeeuwenGeen opmerkingen:

Een reactie posten

Hartelijk dank voor uw reactie, de redactie zal uw bericht lezen en mogelijk plaatsen op het blog. Anonieme reacties worden niet geplaatst.