zondag 26 april 2015

14 mei 2015; de 44ste eerste marktdag van de Antiek- en Boekenmarkt Den Haag

Op 11 juli 2014 heeft wethouder Boudewijn Revis de overeenkomst voor de aanleg van een parkeergarage onder het Tournooiveld overhandigd aan de Ontwikkelcombinatie PTV, de bouwers.

Dhr. Revis is naast wethouder BSKB (Binnenstad, Stadsontwikkeling, Kerngebieden en Buitenruimten) ook stadsdeelwethouder Centrum.




Op 14 mei 2015 komt hij, op uitnodiging van de Afdeling Markten, de officiële opening verrichten van het 44ste seizoen van onze markt, de Antiek- en Boekenmarkt aan het Lange Voorhout in Den Haag. 

Wethouder Revis zal ons dan wellicht vertellen hoe mooi het Toernooiveld en het Lange Voorhout gaan worden en hoe handig die parkeergarage zal zijn als het over een paar jaar af is. 
Dat neem ik beslist aan en ik heb daar beslist vertouwen in ! 

Maar waarom heeft hij de standhouders/vergunninghouders
niet voor 14 maart 2015 verteld wat hen door, én gedurende, die bouw te wachten staat ? 

Kan de wethouder garanderen dat tijdens en ondanks de bouw de markt bereikbaar blijft voor de standhouders, én ondanks de bouw een uitnodigende plek zal zijn voor onze vaste bezoekers en voor passanten, die mogelijk nieuwe klanten worden ?



tekst: Marx Warmerdam

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Hartelijk dank voor uw reactie, de redactie zal uw bericht lezen en mogelijk plaatsen op het blog. Anonieme reacties worden niet geplaatst.