maandag 26 augustus 2019

Marktgeldverhoging Den Haag, 2016 tot heden



Beste CVAH Haaglanden,

ook de standhouders van de Antiek- en Boekenmarkt Den Haag hebben zich in 2016 en 2017 maandenlang ingespannen, met contacten en gesprekken naar de Afdeling markten, toenmalige wethouder Revis, CVAH,  mr.drs. M.C. van Meppelen Scheppink,  politici, politieke partijen, de haagse gemeenteraad, media en social media om inzage te krijgen in de marktgeldverhoging. 
Wij kregen 0 op onze request. 


Ik hoop dat het CVAH, en met name de afdeling Haaglanden, er niet voor terugdeinst om alle standhouders van alle markten in Den Haag te vertegenwoordigen in deze kwestie. 


Al die andere standhouders betalen namelijk al sinds 2016 mee aan de "niet-toerekenbare kosten" van de Haagse Markt. 


Ook zij werden geconfronteerd met onbegrijpelijke marktgeldverhogingen. Tot wel 400% op de markt op het Plein. 


Bovendien is het nu zo, dat al die andere markten veel moeite hebben standhouders te vinden voor leeggevallen plekken, dat zal resulteren in nog hogere marktgelden, want de markt moet de "toerekenbare kosten" opbrengen. Minder standhouders tegenover dezelfde, of steeds hoger worden kosten, betekent hogere marktgelden.  


CVAH Haaglanden: wees stoer en veeg niet alleen uw eigen Haagse-Markt-straatje, spreek alstublieft ook voor de andere markten. 


Met vriendelijke groet, Marx (…)

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Hartelijk dank voor uw reactie, de redactie zal uw bericht lezen en mogelijk plaatsen op het blog. Anonieme reacties worden niet geplaatst.