dinsdag 26 april 2016

Seizoensnieuwtjes over de Antiekmarkt Den Haag.


Verstuurd:
"Aan de Afdeling Markten, Stadsbeheer, Gemeente Den Haag. 
betreft: verplaatsing standplaats Antiekmarkt Lange Voorhout. 
25 April 2016, Den Haag

Geachte.
Graag verneem ik z.s.m. welk standplaatsnummer correspondeert met mijn vergunning op de zondagmarkt van de Antiek- en Boekenmarkt Lange Voorhout Den Haag, seizoen 2016.
Dit om de, door uw afdeling aan mij toegezonden plattegrond met indeling, als onderdeel van Nieuwsbrief nummer 2, april 2016, op juiste wijze te interpreteren.
Tevens wil ik kunnen bezien of het een herindeling betreft"

De volgende dag al prettig antwoord:
"Voor het seizoen 2016 zondag Antiek- en Boekenmarkt Lange Voorhout veranderd er wat betreft de opstelling en ligging van jouw kraam niets. Je staat nog steeds direct naast de corridor met behoud van de zelfde m2 en voldoende ruimte om je bus te parkeren. Het betreft hier nr. 1.14 op zondag. 
Ook op de donderdag antiekafdeling blijft de situatie voor jouw onveranderd en sta je op de kopse kant met de nrs. 1.01 en 1.02. 
Er is inderdaad een kleine wijziging in de opstelling van de kramen wat te maken heeft met het bouwterrein. Deze wijziging brengt voor ons allen het ongemak dat 
de nummering niet meer correspondeert met die van vorig jaar
Het neemt niet weg dat alle vergunninghouders wel op de zelfde plekken komen te staan en zijn we keihard bezig met het creëren van doorloopjes tussen de kramen. 
Op de eerste donderdag en zondag van het seizoen 2016 zijn we om 06:00 uur aanwezig om de standplaatshouders te begeleiden naar de kramen en de nodige vragen te beantwoorden. 
Heb je nog vragen, dan horen wij deze graag. 
Met vriendelijke groet,
Ton Schaap" 


Verder nieuws:
Ik heb ook gehoord dat Marcel Verheul op de marktdagen pas vanaf 06 uur gaat bouwen, dus niet de avond ervoor. De vroege vogels moeten dat even weten: jouw kraam staat er misschien pas om 8 uur

En ook heb ik gehoord dat de fittingen van Verheul schroefdraad zullen zijn. Dat moeten de standhouders ook weten, want iedereen heeft bajonet lampen.Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Hartelijk dank voor uw reactie, de redactie zal uw bericht lezen en mogelijk plaatsen op het blog. Anonieme reacties worden niet geplaatst.