maandag 22 september 2014

Nieuwe Donateurs van de Antiek en Boekenmarkt

Met plezier kunnen we weer een aantal namen toevoegen aan de lijst van standhouder-donateurs (de lijst van donateurs tot heden vind je links hiernaast)
Zij hebben, in hoopvolle verwachting of goed vertrouwen, een bijdrage gegeven aan de Promotie Commissie, opdat die PromCom er dan iets heel goeds mee gaat doen. 
 
 
In ieder geval hebben ook deze donateurs recht op extra tassen met ons logo, om daarmee hun objecten te verpakken tijdens andere markten, beurzen of in hun winkel, in stad en land. Je maakt dan reclame voor onze markt.
 
Mocht je, als verse donateur, een keer in Den Haag zijn, bel of mail dan het PromCom secretariaat, dan kunnen ze overhandigd worden, zodat we je niet hoeven laten wachten tot mei volgend jaar, op die prachtige tasjes.
 
 
 
 
Ook willen we graag horen of lezen wat jullie van de tasjes-actie vonden.
Deze tassen heeft de PromCom uitgedeeld om de markt te promoten op een andere wijze dan een paar, vaak dure advertenties.
Doen we dat weer, in weer beperkte oplage ?
Of wil je er veel meer en wil je die dan betalen? Je moet dan wel bedenken dat je vooruit zult moeten betalen en we alleen een order plaatsen als er veel opdrachten/betalingen van standhouders binnenkomen.
Een combinatie van beide opties zou ook te overwegen zijn.
 
 
De PromCom zal pas na half oktober weer vergaderen en allerlei dingen evalueren.
Mocht je wat willen voorstellen of veranderd zien, dan horen we dat ook graag voor 15 oktober.
 
 
Zover ik weet komt er geen standhouders-vergadering georganiseerd door de afdeling Markten. Het zal ze wel niet zinvol of nuttig lijken.



Daarom zul je met klachten, vragen, bezwaren en voorstellen betreffende de markt je moeten wenden tot onze vertegenwoordigers in de Marktkamer.
Dat zijn:
Marcel van Winden - info@boekdorado.nl
Kathy Moesker - ab.moesker@planet.nl
 
en/of schriftelijk:
 
de leden van de Marktkamer Antiek- en Boekenmarkt Den Haag
p.a. Herman Costerstraat 53, 2571 PB Den Haag
 
 
 
 
Voor diegenen die ook donateur willen worden en heel graag een bijdrage willen storten op de bankrekening van de PromCom hebben we als favoriete getallenlettercombinatie:
 
NL63INGB0000745786
t.a.v. Prom Com Haagsche Antiek en Boekenmarkt
 
Nog een speciaal verzoek !!!!!
Geef het http-adres van dit blog door aan je collega's,
want hoe meer collega's deze berichten lezen en daar op reageren, hoe beter de communicatie zal worden
 
 
of zoek op internet: blogger antiekenboekenmarktdenhaag
 
Voor en door standhouders !
 


Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Hartelijk dank voor uw reactie, de redactie zal uw bericht lezen en mogelijk plaatsen op het blog. Anonieme reacties worden niet geplaatst.