maandag 5 juli 2021

Feestje gemist? Maar de Antiekmarkt en Boekenmarkt Den Haag is er nog tot medio spetember!

 Met een mooie foto-expositie, VIP gasten, taart, koffie en poffertjes 
werd op 4 juli 2021 een feestje gevierd op 
de Antiek en Boekenmarkt Den Haag:

in het AD op 5 juli 2021


de expositie van foto's uit de archieven van o.a.
Felix Sacht - oud standhouder, 
Jan Overduin - van Coverall en standhouder 
en A'lok Choy van On-Off.nl

deze 2 foto's zijn gemaakt door Jen Min Lau
en er zullen nog meer volgen!


Voor allen die aanwezig waren: 
hartelijk dank!

 deze foto van een deel van de standhouders,
 is op 4 juli 2021, in opdracht van de 
Promotie Commissie van de Antiek en Boekenmarkt Den Haag
gemaakt door:
A'lok Choy, On-Off.nl

Ik schreef eerder op dit blog: ‘De PromCom zal op 4 juli met minimale financiele middelen een feestelijk tintje geven aan het 50jarig bestaan. Minimale middelen, want er komt geen gemeentelijke bijdrage voor een feestje en de jaarlijkse bijdrage van de gemeente Den Haag voor promotie is zelfs gehalveerd.’ 


Maar er kwam goed nieuws voor de PromCom, want Irma Nadal Uceda van de Promotie Commissie schreef:

 

"In eerste instantie was begin dit jaar ons verzoek inderdaad afgewezen. Een maand geleden zaten Appie, Ton en ik aan de koffie en kregen we allemaal leuke ideeën voor de dag. Ton heeft samen met Appie de enthousiaste ideeën de maandag erop voorgelegd bij het marktwezen en Ton heeft het alsnog voor elkaar gekregen een mooi budget voor de 4e juli te regelen! We zijn toen gedrieën heel hard aan het werk gegaan om alles in wel heel korte tijd nog voor elkaar te krijgen. Alle lof dus voor marktmeester Ton Schaap die deze mijlpaal niet geruisloos voorbij wilde laten gaan en het budget regelde, voor Appie van Ap'Services, de netwerker, die met zijn aanstekelijk, positieve energie van alles weet te regelen en een applausje voor mezelf voor de organisatie.

 

Natuurlijk blijft het lastig om iets te bedenken voor iedereen want de kramen moeten wel bemand zijn en blijven, maar ik denk dat we gedrieën van deze dag echt een feestje van en voor de collega’s hebben neergezet met de foto-expositie van Jan Overduin van Coverall, de posters die ik heb gemaakt van de knipsels en foto’s van oudgediende, oud collega standhouder Felix Sacht en foto’s uit de fotoreportage van A’lok Choy van On-Off.nl uit 2018, de anekdotes van Felix die de hele dag bij de feestkraam is gebleven, de speech van collega standhouder Vasso Hadziantoniou, de bloemen, ballonnen en tassen, de koffie en het gebak dat langs de kramen werd gebracht, de saté en poffertjes voor de standhouders, live muziek van ons eigen Ménestrel, de gloednieuwe stoepborden, de groepsfoto die A’lok bij het sluiten van de markt van ons maakte.


En als kers op de taart het bezoek van burgemeester Jan van Zanen die ik aan veel collega’s heb kunnen voorstellen:


 

Daarnaast hoorde ik kort na die bewuste zondag in juni van de financiële afdeling van de Afdeling Markten Den Haag, dat het bericht dat we in maart dit jaar ontvingen over het stopzetten van het budget i.v.m. de verhuizing van de boekenmarkt van Plein naar het Lange Voorhout een vergissing is geweest en we alsnog over dat deel kunnen beschikken. De wonderen zijn de wereld nog niet uit. Helaas was de boot voor het plaatsen van advertenties voor het lopende seizoen al vertrokken en had ik het budget begin dit jaar – voor het bericht dat 1/3 van het budget verviel - al aan de tassen, grafische aanpassing van het advertentiemateriaal en de grafische opmaak van de mooie 50-jaar advertentie besteed.


Gelukkig kregen we door het boeken van een advertentie in de Vind van september een redactioneel stuk met foto in de Vind-nieuwsbrief cadeau die toevallig net vlak voor de 4e juli werd verzonden. 

Ook de publiciteit in de Telegraaf, het AD, thehague.com en het filmpje op Den Haag TV en internet heeft veel goed gemaakt! 


Daarnaast heeft A’lok zondag weer een fotoreportage gemaakt waarmee we qua promotie weer vooruit kunnen"


Irma, Dirk en Vasso



Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Hartelijk dank voor uw reactie, de redactie zal uw bericht lezen en mogelijk plaatsen op het blog. Anonieme reacties worden niet geplaatst.