dinsdag 15 juni 2021

Zondag 4 juli 2021: viering 50 jaar Antiek & Boeken Markt Den Haag zonder burgemeester en wethouder......

Natuurlijk zijn er veel belangrijkere dingen te doen voor gemeentebestuurders die komen en gaan.

Burgemeester Jan van Zanen en wethouder Hilbert Bredemeijer weten dat de Antiek en Boeken Markt aan het Lange Voorhout in Den Haag al 50 jaar blijkt te bestaan,

 

maar zij kunnen op 4 juli niet aanwezig zijn om dit te vieren.

spoiler: of toch?

De standhouders zullen daar niet al te zeer om treuren, want zij en de bezoekers maken de markt en kunnen het samen vieren.

Deze meneer is al 50 jaar vaste bezoeker. Zijn eerste aankoop 50jaar geleden was een beddepan, gekocht van handelaar De Boer. "Ik vind nog steeds alles mooi wat ik in de loop der jaren op de Antiekmarkt heb gekocht, zelfs de beddepan"

Wel is het jammer voor de marktmeesters, dat hun "baas" hen niet even komt feliciteren, een compliment komt brengen, even komt kijken op de plek waar het al 50jaar gebeurt. 

Want het zijn de marktmeesters die alles moeten regelen, alle klachten moeten aanhoren, problemen moeten oplossen, streng maar rechtvaardig moeten zijn, op zondag ingedeeld worden, op de markt moeten wachten tot die laatste standhouder eindelijk is ingepakt, moeten voorkomen dat een ander te vroeg vertrekt.

Senior marktmeester Ton Schaap in overleg met standhouders

De PromCom zal op 4 juli met minimale financiele middelen een feestelijk tintje geven aan het 50jarig bestaan. Minimale middelen, want er komt geen gemeentelijke bijdrage voor een feestje en de jaarlijkse bijdrage van de gemeente Den Haag voor promotie is zelfs gehalveerd.

Alle standhouders kunnen helpen! Versier je kraam, want daarmee versier je de hele markt. Een boeket, een slinger, een vlag, een taartje, een kleinigheidje voor bezoekers, verzin het maar. 


zondag 4 juli 2021:
50 jaar Antiek & Boeken Markt
Lange Voorhout, Den Haag

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Hartelijk dank voor uw reactie, de redactie zal uw bericht lezen en mogelijk plaatsen op het blog. Anonieme reacties worden niet geplaatst.