zondag 23 november 2014

De Antiekmarkt en Boekenmarkt Den Haag in 2015 en nu

 
Een film, een video of een time-lapse !
 Dat wil de PromCom.
Daarvoor gaan zij een professionele vormgever / designer vragen om met ideeen te komen, maar ook met een prijsopgaaf. De opnames kunnen natuurlijk pas in de zomer van 2015 gemaakt worden, want nu is het een kale boel. Dus dat wordt afwachten.
Maar vooral wil de PromCom ook reclameborden op het Lange Voorhout of, toemaar, in de hele stad, zodat passanten, toeristen, Hagenaars en Hagenezen op andere dagen dan de marktdagen kunnen zien dat er op die mooie plek 2x per week een markt is in de maanden mei tot en met september.
BuitenGewoon ! En dat al sinds 1971
Dat gaat geld kosten, maar voordat de PromCom ook maar wakker kan worden uit die droom, moeten zij onze kas aanvullen.
Graag met uw hulp en die van de Gemeente Den Haag.
Ook in 2015 zal de PromCom een bestelling plaatsen voor Minicards in displays in en rond Den Haag.
Deze kleine, maar fraai ontworpen (Norbert !)  kaartjes kunnen door toeristen meegenomen worden als aanwijzer van dingen die te doen zijn in Den Haag. In 2014 zijn er veel kaartjes van onze markt meegenomen en hopelijk gebeurt dat volgend jaar weer.
 
 
En tassen en flyers en gastkramen en Indisch Tintje en misschien kofferbakverkoop en misschien wisselkramen en misschien attenties voor vaste of goede klanten en misschien wat we nog meer verzinnen of u verzint !
Dat wil de PromCom gaan doen in 2015
Maar laten ook nu nog wat doen voor de collega's op het Plein.
Graag ideeen en daden !
 


Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Hartelijk dank voor uw reactie, de redactie zal uw bericht lezen en mogelijk plaatsen op het blog. Anonieme reacties worden niet geplaatst.